Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cathja - 11-06-2012 15:49:19
Computers & Telefonie

Regelmatig geen toegang tot vara kassa

[quote=jpm schreef op maandag 11 jun 2012, 15:44]het enige probleem dat ik wel eens heb is dat ik, heen en weer surfend van deze site naar mijn inbox en terug, soms ineens zie dat ik opnieuw moet inloggen. als ik dat dan wil doen krijg ik de pagina waarbij me wordt gevraagd of ik echt, eerlijk waar en zonder twijfel wil uitloggen. dat verbaast mij dan natuurlijk. om er weer in te komen moet ik het programma even sluiten en via mijn mail kom ik dan weer binnen, log opnieuw in en kan er weer een poos tegenaan.

dit overkwam mij een kwartiertje geleden ook (weer eens)! gek eigenlijk, sinds ik de vraag over de bereikbaarheid van kassa heb gesteld, kan ik tot nu toe zonder noemenswaardige problemen heen- en weersurfen!

afkloppen natuurlijk!