Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2012 19:16:35
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

En... hoe komt die 65+ er aan een baan als 50+ al voor niets sollicitatiebrieven schrijft?

trouwens een moeder van een 20+er hoorde ik zeggen dat zoonlief niet meer aan een baan kwam omdat hij te oud was ( voor werk in een supermarkt).

maar gelukkig, rutte is blij omdat spanje noodhulp krijgt. dan is nog iemand blij die niet naar de voedselbank hoeft.

haarp schreef op maandag 11 jun 2012, 18:51: 50+ is een moeilijke leeftijd: weinig verstand van computers, het maken van een cv en motivatiebrief. ook al krijgen ze bijles van uwv blijft dit een moeilijke zaak. meegenomen dat ze in de "die wil ik niet" categorie zitten.
heel frustrerend is het als je 50+ bent solliciteert en geen reactie hierop krijgt. dit laatste is ergenis nummer 1

mijn mening: de overheid moet bedrijven waar mensen gesolliciteerd hebben verplichten een reply naar de sollicitant te sturen. momenteel ligt dit onder de 10%

de regering kan de sollicitatie eisen voor 50+ op een lager pitje zetten en zorgen voor meer subsidie naar een betaalde baan dan wel meegenomen een opleiding met baan garantie.