Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
grootvader_1 - 13-06-2012 15:24:42
Auto & Vervoer

Wat kost mij de benzine, ritje zuid duitsland

Carte michelin, een uitstekend hulpmiddel.
zie bijvoorbeeld:
http://www.viamichelin.fr/web/itineraires?strstartlocid=31ndf1czmxmgnovef1t0rrnu9evt1jtlm0mk9ey3lozz09&strdestlocid=31m21vzjewy05ez3vnems1tmpjpwnpuzq1t1rzmk1rpt0=&intitinerarytype=1&caravanehidden=false&vh=car&strvehicle=0&itinerarycartype=0&itineraryfueltype=0&isfavoriseautoroute=false&isavoidpeage=false&isavoidvignette=false&isavoidlnr=false&isavoidfrontiers=false&dtmdeparture=13%2f06%2f2012&distance=km&devise=1.0|eur&indemnite=&carbcost=1.6&autoconso=6.8&villeconso=6&routeconso=5.6.

dit plakken in uw zoekbalk geeft de beste/snelste route aan.
maar niet alleen is carte michelin alleen daarvoor geschikt maar geeft ook een planning -- mooiste routes/bezienswaardigheden/hoogte viaducten/ uitkijkpunten/diversen--kortom dezelfde informatie als die vroeger op hun deelkaarten werd gegeven.

mogelijke tip is het tanken buiten nederland en liefst in luxembourg.
en inderdaad,zelfs als (ex)professioneel chauffeur gebruik ik in dit soort gevallen m.b.t. een adres in het buitenland ook een routeplanner (tom-tom).

ga goed uitgerust op weg en...........2 uur rijden en een kwartier rust.

de vrije vogel

(veilig verkeer nederland).