Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-06-2012 03:00:49
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Hereistom schreef op woensdag 13 jun 2012, 21:44: carola.83 schreef op woensdag 13 jun 2012, 20:54: hereistom schreef op woensdag 13 jun 2012, 19:58: en als je wel zo dom bent, dan verkoop je gewoon je huis!
dat is in deze tijd nauwelijks op korte termijn te verwezenlijken. bovendien zijn ze vaak overgefinancierd. de werkelijke verkoopwaarde ligt vaak tienduizenden euro's lager dan de tophypotheek die ze hebben afgesloten.
tja en dat is dan de 2e domme zet! maximaal 75% financieren en aflossen!
ik heb mijn hypotheek zo ook in 25 jaar afgelost.
maar ja veel mensen pronken graag met dure huizen en grote auto's met geleend geld dus!
ik heb totaal geen medelijden met die mensen, sterker nog ze moeten ze veel harder aanpakken, want wij kunnen het uiteindelijk weer gaan betalen!

ben het deels met je eens. mij is ook aangeleerd eerst sparen en dan pas kopen. heb een huis gekocht met een hypotheek echter met net 50% financiering inmiddels afgelost . klinkt saai en calvinistisch en is het wellicht ook, maar dat is niet waar het hier om gaat.had ik maar het lef gehad met een topfinanciering uiterlijke schijn hoog te houden, want dan was ik tenminste iemand met toegang tot haring en aspergespartijen. had ik de politiek ingekund.toen ging ik failliet en was er niets meer te halen. iedere schuldeiser boekt af. moest voor geld zelfs naar het uwv. tja gelukkig had ik vrinden en familie en start ik binnenkort een nieuw bedrijf.

vraag me werkelijk af wat erger is. iemand vermoorden of zo straffeloos te leven