Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 14-06-2012 18:35:38
Vakantie & Reizen

Vakantie

Oeps was te blij met het bericht, ik heb iets over het hoofd gezien nl dit: het is nog maar een richtlijn die nog uit moet gaan komen. voordat luchtvaartmaatschappijen daar daadwerkelijk op zijn ingericht en zich ook aan houden duurt wel even.

europa heeft ook regels opgesteld voor rechten op vergoedingen bij vertraging. in de praktijk blijken maar weinig mensen dit ook te krijgen en vaak pas na een lang gevecht. met andere woorden ze kunnen me alsnog weigeren.

maar heb bericht gekregen van de klm

we hebben het bericht ontvangen van klm dat u mee mag als u geheel zelfredzaam bent. dit houdt in dat u zichzelf moet kunnen verplaatsen van rolstoel naar vliegtuigstoel en daarnaast zelfstandig naar de wc kunt gaan.
het bericht wat u stuurde van de website van nu.nl heb ik voorgelegd bij klm, op dit moment zijn ze hier nog niet van op de hoogte maar ook hierin wordt aangegeven dat de eis is dat u zelfredzaam moet zijn.
u geeft aan dat u zelfredzaam bent, kunt u dit overleggen met een ondertekende brief van de huisarts? dan kunnen we deze overleggen met klm.

mocht dit niet zo zijn dan kunt u met begeleiding met klm reizen.

bij vragen horen wij het graag.

met vriendelijke groet,

dus ik weer een mail gestuurd met de mededeling dat hun al een doktersverklaring hebben van mn arts.

kreeg ik weer een mail: klm heeft een bevestiging (zwart op wit) van u huisarts nodig waarin bevestigd wordt dat u zelfredzaam bent tijdens de vliegreis

terwijl ik al eerder een doktersverklaring had gekregen van hun, en weer gegeven aan het reisbureau waarin staat wat ik wel en niet kan.pfffffff