Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kandijtje
kandijtje - 14-06-2012 18:40:12
Computers & Telefonie

0900-nummers

De nieuwe trend is 088/084 geworden. daar vermelden ze niet wat het kost en krijg je achteraf de rekening gepresenteerd.

als je met een mobiel naar 0900 belt komen er nog kosten bij voor het gebruik van je mobiele telefoon? ook weer iets waar providers gewoon geld aan willen verdienen.

vroeger werden veel 0800 lijnen gebeld voor onzin praatjes, maar een alternatief om dan 0900 te doen is natuurlijk niet erg maar dat ze dan de tarieven flink omhoog gooien is wel erg.

en tegenwoordig kun je via internet ook weken/maanden op antwoord wachten als je überhoubt een contactformulier vind.

reageren ze dan eindelijk dan kun je niet antwoorden (wat overigens ook volgens de hedendaagse wetgeving niet zou mogen). je moet dan opnieuw weken/maanden wachten na het invoeren van het contactformulier!