Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

johnndw
johnndw - 15-06-2012 01:27:30
Computers & Telefonie

Oplaad bare batterijen

Hi allemaal,
helaas werk ik nu weer met win98se omdat mijn xp is gehacked ! (ben al weken bezig xp weer aan de praat te krijgen en dat is wel monniken werk !)

mbt. feitelijke laad/ontlaad waarde en klemspanning v/d batterijen kan ik daar pas over oordelen als ze getest zijn in mijn chargemanager ! ( de grafiek mbt. het meet verloop kan ik helaas niet versturen omdat dat alleen kan als de chargemanager ge-installeerd is)

mij is in de praktijk gebleken dat batterijen die eerst perfect bleken bij een meet test in mijn chargemanager afgingen als een gieter !

middels ook het batterij ellende probleem opgenomen met elektor, deze deelde mij mede dat het hun helaas ook
bekend is maar stelden ; " er is toch niks aan te doen !" .

ik ben genegen om batterijen te testen in mijn charge manager en rapporteer dat dmv. copie van mijn meet scherm.

stuur mij 2 batterijen , ik test ze en stuur een rapport, ik moet dan wel het bijbehorende mail adres weten, helaas worden de test batterijn niet terug gestuurd, maar wel het meet rapport !

de typen oplaadbare batterijen die ik kan testen zijn;
mono,baby,penlight,potlood,minipotlood en 9v, 22v niet.

laat mij vantevoren eerst weten om welke oplaadbare batterijen het gaat, ik controleer dan eerst of ik ze al een keer heb getest zodat opsturen niet hoeft en alleen dan wel het desbetrreffende meet rapport.

[edit - redactie, persoonlijke gegevens verwijderd]