Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tetter
tetter - 16-04-2004 12:02:14
Vrije tijd & Tuin

Eurodisnet parijs

Slechte ervaringen zul je altijd wel houden, dit ligt puur aan de omstandigheden waarop je ze beoordeeld. mijn vrouw en ik zijn toevallig al sowieso disney fan en dan ga je er al met een andere instelling naar toe als 'gewoon naar een attraktiepark'.
wij zijn zowel in disneyland parijs als in disneyland florida geweest en onze ervaring is dat je stukken beter af bent in parijs dan in florida. sowieso voor het geld (entree parijs e30, entree florida 123 dollar !) ook de consumpties zijn een stuk duurder in florida als in frankrijk. daarbij hadden wij de pech dat net op de dag dat wij in disney flordida waren het maar 8 graden celcius hadden (de dag ervoor was het 25 graden celcius).
kortom het ligt gewoon aan de omstandigheden (b.v. humeur personeel).