Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-06-2012 20:27:09
Computers & Telefonie

Kan mijn emailaccount niet activeren op mijn tablet.

Ikbenik schreef op zaterdag 16 jun 2012, 20:05: nogmaals: in een tablet kan ook een sim-kaart worden gestoken, waardoor internet wel via het mobiele netwerk gaat.
en uit de mededelingen van de ts maak ik op dat de ts dat ook doet.
het punt is juist dat e-mail via het mobiele netwerk problemen geeft. ... dan heb je het toch echt verkeerd begrepen.discovery schreef op vrijdag 15 jun 2012, 22:38:
@ikbenik,
ik heb thuis mijn internet en dus email via telfort, is dus hetzelfde.
ik weet dat ik via webmail kan lezen maar het gaat mij erom dat ik de email-app niet kan activeren.

@naitsoezn
ik gebruik inderdaad wifi thuis met mijn tablet en alles werkt verder perfekt behalve dit dus.
ik heb van telfort wel bericht gehad dat ik via pop3 ingaande mail heb en via smtp de uitgaande. zo is het ook (al automatisch) ingesteld. bij de pop3 gaat het gewoon verder maar na de smtp geeft het de melding dat de server niet bereikbaar is.
weet niet of het belangrijk is maar op mijn mobiele telefoon (geen wifi, maar internet abonnement) kan ik dus wel email ontvangen maar niet versturen. in de telfort winkel(s) konden ze me daar ook geen verklaring voor geven maar wel raar dat het via mijn tablet ook niet gaat. daar helemaal niet te activeren voor zowel ingaand als uitgaand terwijl alle gegevens juist zijn ingevoerd.
geloof toch in de optie blokkade van telfort, mede gezien de reacties van anderen die het ook niet lukt.
in ieder geval iedereen alvast bedankt voor de reakties en het meedenken.