Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-06-2012 20:34:48
Computers & Telefonie

Kan mijn emailaccount niet activeren op mijn tablet.

@ hereistom
ik heb een gmail account maar om voor twee weken vakantie alles om te moeten zetten naar een ander emailadres lijkt me een beetje overdreven. gewoon thuis werkt alles prima van telfort.
wat ik wel frapant vind te horen dat u er dus ook al over gehoord heeft dat telfort het je niet makkelijk maakt op een tablet, die reacties krijg ik ook steeds. zal dus wel een kern van waarheid inzitten.

@ikbenik
dankzij u heb ik nu wel mijn account kunnen activeren maar kan geen bericht versturen, het blijft in postvak uit staan.
ik werk wel via wifi en heb er geen simkaart inzitten maar om een of andere reden werkte het toch.

het gaat mij ook puur als ik met vakantie ben dat ik dan mijn mail kan bekijken en ik bij thuiskomst niet overspoeld word door een vracht email.
in ieder geval iedereen bedankt voor het meedenken.

ps. ik heb het in twee reacties gedaan aangezien ik het niet voor elkaar krijg om na een quote buiten het roze venster verder te typen.