Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-06-2012 02:23:22
Geldzaken & Recht

Uitzendbureau maakt fouten

Winterman schreef op dinsdag 19 jun 2012, 22:30: timfelix schreef op dinsdag 19 jun 2012, 21:38:
nee, ze hebben dus een fout gemaakt in het eerste contract.

eerst zeg je dat het sturen van dat tweede contract een foutje was en nu hebben ze een fout gemaakt in het eerste contract.

jij maakt dus ook fouten als het om die contracten gaat. niet alleen een uitzendburo is in staat om fouten te maken. wat nu als jij op die fout wordt afgerekend? het lijkt mij dat het uitzendburo het netjes probeert op te lossen.

nee, het gaat hier om jouw interpretatie die fout is. ik heb nooit gezegd dat het tweede contract een fout was, misschien dat je dat zo opvatte. het gaat hier om een contract waar ik me aan dien te houden, maar het uitzendbureau ook. ik heb een contract getekend voor een bepaald bedrag, daar hebben zij zich aan te houden. het is niet zo dat je een contract opeens kunt ontbinden en kunt verlangen van je werknemers dat ze zomaar akkoord gaan met een lager uurloon.
de reactie was dus: we hebben een fout gemaakt in het eerste contract.

dat mag gewoon niet voorkomen, er zijn al teveel fouten gemaakt in de tijd dat ik voor hen werk. als het belangrijkste verkeerd is ingevuld, vind ik dat zij met een ander aanbod moeten komen, waar ik het ook mee eens kan zijn.