Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 20-06-2012 20:26:04
Vakantie & Reizen

Vakantie

[quote=orgelmuts schreef op woensdag 20 jun 2012, 20:17]@remi

je schrijft dat je nog geen boeking hebt gedaan omdat je wilde weten of je alleen mag reizen, maar in je eerste post geef je aan dat je een maand geleden een vakantie hebt geboekt en dat alles geboekt en geregeld was.......snap ik t nu verkeerd?

ik denk het wel, je had goed moeten lezen :) ik schreef al eerder "ik heb een maand geleden een vakantie geboekt. ik wilde dus alleen met vakantie gaan, met het vliegtuig. alles was geboekt en geregeld. ik zou hulp krijgen tot aan het vliegtuig heen en terug. krijg ik vandaag het bericht dat ik niet geaccepteerd word, de rede: omdat ik in een rolstoel zit, en dus helemaal niet lopen kan. " dus ik had hem geboekt, maar ben toen geweigerd. dus heb ik contact opgenomen met een andere vliegtuigmaatschappij en wacht tot op heden nog steeds op de toestemming om te mogen vliegen.