Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 21-06-2012 03:48:27
Vakantie & Reizen

Vakantie

@donna ik denk dat je het verkeerd begrijp. ik heb al eerder gemeld dat ik een reis had geboekt via cathay pacific. een maand later werd mij door deze maatschappij telefonisch medegedeeld dat ik niet alleen mocht reizen. eigenlijk is de gang van zaken dat je na 5 werkdagen op de hoogte word gesteld of je wel of niet mee mag. hier hebben ze in verzuimd. ik heb toen gevraagd aan het reisbureau of hun contact op wilde nemen met de vliegtuigmaatschappij om te vragen of ik een schriftelijke bevestiging mocht krijgen waarom ik niet mocht vliegen. het reisbureau heeft toen contact opgenomen met cathay pasific, en het reisbureau heeft mij gebeld en mede gedeeld dat ik maar de vliegtuigmaatschapppij een brief moest schrijven waarom ik niet mocht vliegen. (de vliegtuigmaatschappij heeft mij dit wel telefonisch mede gedeeld, maar ik wilde het zwart op wit.) ik ben van mening dat de vliegtuigmaatschappij dit moet doen, maar goed. ik heb dagen later het geld terug gekregen van het reisbureau, maar had inmiddels wel contact opgenomen met de klm met de vraag of ik alleen mocht vliegen. in eerste instantie hadden ze er geen probleem mee, maar door tussenkomst met het reisbureau waren ze gaan twijfelen. ik heb de klm mede alles verteld hoe de situatie in elkaar zit. ze hebben toen tegen mij gezegd als ik een medische verklaring zou sturen, dan zouden hun kijken of ik wel of niet mocht reizen. twee weken later heb ik weer contact opgenomen met het reisbureau of ze alsnog wat wisten, en toen werd mij mede gedeeld dat de klm een brief van mijn arts moest hebben of ik wel zelfredzaam was ja of nee. ik heb toen deze brief overhandigd aan het reisbureau. en ik wacht een week later nog of ik mag vliegen ja of nee. dit is in het kort het hele verhaal. en nu komt de klm met het volgende verhaal : zou u zo vriendelijk zijn ons meer boekinggegevens te vermelden van uw vlucht, daar wij dan met onze medische dienst kunnen checken of dit akkoord is bevonden.
terwijl ik vind dat ik eerst wil weten of ik alleen mag vliegen, want wat heb ik eraan om weer een reis te boeken, en dat ik dan weken later weer de mededelijng krijg dat ik niet mag vliegen om een of andere reden. als dit zo doorgaat dan neem ik contact met de onbudsman of de ik neem andere maatregelen. ik word er echt niet goed van.