Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jokesk
jokesk - 21-06-2012 22:44:12
Geldzaken & Recht

Dwangbevel

De post wordt wel steeds onbetrouwbaarder qua leveren van poststukken.
ik heb heel recentelijk een klacht ingedient omdat in een week tijd tot 2x toe waardevolle postpakketjes, waar voor getekend moest worden, gewoon voor de voordeur gelegd was.
nog een geluk dat niemand het heeft meegenomen.
op mijn telefoontje werd gezegd dat ik dat getekend had en dat ik dat op internet kon nazien.
samen met de telefoniste zijn we naar de trackingsite gegaan om na te zien wat het tract was die de paktjes gegaan zijn.
wat bleek....... geen handtekening(en) te zien.
goed fout dus.

een sorry ging er niet echt af maar er werd wel gezegd dat dit soort dingen echt niet mag en er werk van gemaakt zou worden.
in eerste instansie wilde ze namelijk zich er gewoon makkelijk van afmaken met; 'kijk u maar op het internet na', dan ziet u dat er voor de pakjes getekend is.
laat je nooit met een telefoontje afschepen maar sta er op dat de telefonist(e) o.a. met je mee kijkt op o.a het internet.