Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 22-06-2012 09:34:17
Geldzaken & Recht

Dwangbevel

[quote=fotoflex schreef op donderdag 21 jun 2012, 17:16]ik had mijn vraag inmiddels wat aangepast;

de vraag is dus eigenlijk meer, of het terecht is dat de overheid van tnt post gebruik maakt voor de bezorging van dergelijke officiƫle stukken?
natuurlijk mag het, maar mogen ze er dan wel die consequenties aan verbinden?
de kans dat er iets mis gaat bij de bezorging is onredelijk groot, naar mijn mening.

voor echt belangrijke zaken zoals dit kan je afvragen of een postsysteem (ongeacht of je bezorgers hebt of be-edigde bodes) het meest geschikte systeem is. ook in de tijd van de ptt bleef er wel eens post steken in de sorteercentra of ergens anders in de distributieketen.

voor zaken waarvan de verzender 100% zekerheid wil hebben dat het op de bestemming aankomt is een postsysteem ongeschikt. de enige manier om dit met volle zekerheid te kunnen bezorgen is dat het van het bureau van de deurwaarder met een koerier naar de geaddresseerde wordt gebracht en persoonlijk wordt overhandigd.zelfs afgeven met handtekening voor ontvangst is immers geen garantie dat de gedagvaardigde persoon het in handen krijgt.