Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-06-2005 16:22:06
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

ik heb meerdere cursussen gevolgd bij de nha. reden: ze zijn ongeveer de helft goedkoper dan anderen. over de eerste cusrussen was ik erg tevreden. ik stuurde het huiswerk per post naar de docent en over het algemeen kreeg ik het per omgaande terug. ik heb ook cursus gevolgd bij de loi. daar duurde het minimaal een week voor ik mijn huiswerk terug had.


over mijn huidige cursus bij de nha (spd) ben ik erg ontevreden. van één vak krijg ik mijn huiswerk pas na meerdere weken of helemaal niet terug. ik heb diverse keren gebeld. een andere docent was er niet. wel heb ik de antwoorden toegestuurd gekregen. erger vind ik het dat de lesstof niet compleet is. op mijn verzoek om mij iets te laten weten voor het vervolg heb ik nooit reactie gekregen.


wat ik erger vind is dat de lesstof niet altijd compleet is. op internet kun je de exameneisen downloaden en als ik dan kijk wat er mist, word ik niet vrolijk. ik heb nog maar een paar extra boeken geleend bij de bibliotheek