Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 22-06-2012 18:03:10
Geldzaken & Recht

Dwangbevel

Hoi fotoflex,

het rijk, waar wij dus belasting aan betalen, stoot steeds meer taken af.
de post wordt nu particulier bezorgd, de stroom wordt door bedrijven verkocht, alleen het grote net is nog van de staat. kijk naar de ns en de telefoon.
de zorg staat ook onder spanning, want het moet goedkoper en de enige oplossing daarvoor lijkt privatisering.

in jouw vraag ligt veel goeds opgesloten en de antwoorden hier ook.

als post nl niet in staat is om een klacht fatsoenlijk af te handelen dan heeft dit bedrijf een groot probleem. wij, ontvangers van post, hebben het probleem al, maar post nl luistert nog niet. ook hier weer het heilige antwoord. dat gaat te veel kosten.

ik zou dolgraag zien dat er een instantie kwam die toetst hoe en hoe goed (geborgd) post nl haar klachten afhandelt.

helaas heb ik ook persoonlijk ervaren dat post missen (niet aangetekend) moeilijk is aan te tonen. de verzender moet dus meewerken en stellen dat er iets verstuurd is. mogelijk dat er in de oude postwet zelfs staat dat alleen de verzender (is degene die de porto heeft betaalt, dus opdrachtgever is en de enige partij waar post nl formeel mee te maken heeft) officieel kan klagen. ik ben dan ook blij met die berichten die koppen met "10 zakken post bij bezorger thuis aangetroffen door politie"!

zo gebeurt er hopelijk wat voor gedupeerde ontvangers.

erky