Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-06-2012 18:16:17
Garantie & Verzekeringen

Ziekenhuis specialist verbied het auto rijden, dat dat . en wat zijn de gevolgen

Mostertpot schreef op vrijdag 22 jun 2012, 14:02: manwijf schreef op vrijdag 22 jun 2012, 13:03: was iedereen ook maar zo alert om de eigen ouders, die op hoge leeftijd nog achter het stuur kruipen ook te overtuigen, dat er een moment komt om te stoppen met rijden. je hoeft echt geen infarct gehad te hebben om een gevaar op de weg te zijn.

als ik 80+'s zie in een auto, denk ik altijd "waarom pakken de kinderen de sleutels niet af". als zij iemand dood rijden, ben je deels schuldig als je nooit een poging hebt ondernomen om ze te overtuigen, dat het beter is om geen auto meer te rijden.

ik moedig ouderen altijd aan om er mee te stoppen. er zijn bovendien prachtige taxiregelingen en ook een 40km autootjes is nog een alternatief.

verstandige mensen voelen gelukkig zelf aan, wanneer ze beter niet meer aan het verkeer deel kunnen nemen. geldt ook voor fietsen trouwens en al helemaal voor electrische fietsen. soms heb je gewoon een duwtje nodig.
neemt u ons nu allemaal in de maling? ik ken de nodige 80+ die beter autorijden dan de meesten. die prachtige taxivergoedingen; u heeft er blijkbaar zelf nog nooit gebruik van gemaakt, anders praatte u wel anders. wat is een verstandig mens? toch niet eentje die een 40 km auto aanpraat, daar kan je ook mensen mee doodrijden! en dan de degenererende opmerking waarin u ouderen 'kinderen' noemt. ik ben blij dat ik u ouder niet bent.

sorry, drukte ff op t verkeerde knopje (ja 2de keer vandaag) maar @mostertpot, je hebt t niet goed gelezen.

er staat: waarom pakken de kinderen de sleutels niet af en niet: waarom pak je die kinderen de sleutels niet af.

verder met je eens dat het heel persoonlijk is, de ene 80+ser is de andere 80+ser niet.