Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-06-2012 18:40:55
Garantie & Verzekeringen

Ziekenhuis specialist verbied het auto rijden, dat dat . en wat zijn de gevolgen

Carola.83 schreef op vrijdag 22 jun 2012, 18:21: ......de ene 80+ser is de andere 80+ser niet........

dat klopt, maar 1 ding hebben ze wel gemeen: (o.a.) het reactievermogen is sterk verminderd als je het vergelijkt met een 40-50'er. lijkt mij in het verkeer toch wel belangrijk om adequaat te kunnen reageren.

bovendien rijden de meeste 80-plussers niet meer dagelijks en in de spits, waardoor bepaalde vaardigheden ook achteruit gaan.

ook hier: niet generaliseren! hoeveel 40-50 jarigen zitten er niet oververmoeid achter het stuur, hoeveel 30-40 jarigen zitten er niet overwerkt achter het stuur, hoeveel 20-30 jarigen zitten er niet overmoedig achter het stuur? hoeveel 20-60 jarigen zitten er onervaren achter het stuur? hoeveel 20-70 jarigen zitten er niet egoïstisch achter het stuur? hoeveel bestuurders anticiperen daadwerkelijk in het verkeer? kijk eens naar het programma 'slechtste chauffeur van nederland', daar zitten tot nu toe nog geen 80+ ers bij. in ieder geval zie je eigenlijk nooit een 80+er smsen of met een mobieltje achter het stuur ;)