Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-06-2012 22:38:03
Geldzaken & Recht

Gewenste doorstroming huurwoning wordt bestraft.

Ik bedoel niet dat er wijken moeten komen waar alleen minima wonen, net zoals ik geen voorstander ben van wijken waar alleen maar de 'goedbedeelden' wonen, wel dat het aanbod moet passen bij hoe de bevolking is opgebouwd. huurwoningen, vrije sector en koop het liefst in een wijk door elkaar. alleen de verwachting van sommige politici dat het zo goed gaat met ons land dat er veel te veel sociale huurwoningen zijn, deel ik niet. er zijn genoeg werkenden die toch niet meer dan een sociale huurwoning kunnen betalen. en dat aantal zie ik met al dat flexwerk niet afnemen. er is weinig zekerheid wat inkomen betreft.

tofic dibi kan maar beter in zijn sociale huurwoning blijven zitten, want die is straks zijn baantje kwijt. (geintje! ik ken de wachtgeldregeling)