Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2012 10:13:01
Garantie & Verzekeringen

Ziekenhuis specialist verbied het auto rijden, dat dat . en wat zijn de gevolgen

Tdehond schreef op zaterdag 23 jun 2012, 09:17: maar blijkbaar denkt helaas niet iedereen er zo over, tekenend voor onze maatschappij van vandaag.....
@ tucker

deze conclusie zou ik niet willen trekken.

vraagsteller heeft het aangedurfd hier zijn vraag te stellen. ik heb niet het gevoel dat deze vraagsteller zich onverantwoord wil gedragen. hij heeft, voordat hij in de auto stapte, gevraagd wat de gevolgen kunnen zijn.

als hij zich onverantwoord had willen gedragen dan had hij deze vraag niet gesteld en was hij ingestapt zoals dagelijks mensen doen nadat alcohol en/of drug genuttigd zijn.



als weldenkend mens hoor je zo'n vraag niet eens te stellen, dan geeft je verstand en je geweten je het antwoord al.

wordt u trouwens niet doodmoe van al dat bemoeien, terechtwijzen en politieagentje spelen? er moeten toch bevredigender hobbies zijn....

ik zal zo wijs zijn om uw commentaren vanaf nu te negeren, ze voegen niets toe en sterken u alleen maar in de illusie dat ze serieus genomen worden. het feit dat menigeen zich aan uw bemoeizucht ergert schijnt u niet te deren en legt u naast zich neer, ik zal dan maar de wijste zijn en hetzelfde doen. ik wens u een welgemeend fijn leven toe! :)