Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2012 11:06:45
Garantie & Verzekeringen

Ziekenhuis specialist verbied het auto rijden, dat dat . en wat zijn de gevolgen

Winterman schreef op zaterdag 23 jun 2012, 10:53: tdehond schreef op zaterdag 23 jun 2012, 09:17:
vraagsteller heeft het aangedurfd hier zijn vraag te stellen. ik heb niet het gevoel dat deze vraagsteller zich onverantwoord wil gedragen. hij heeft, voordat hij in de auto stapte, gevraagd wat de gevolgen kunnen zijn.


daar heb je wel een punt.

er is natuurlijk veel lef voor nodig om anoniem op een forum een vraag te stellen en die vraag was vooral gericht op het wel of niet verzekerd zijn. dat duidt toch wel op verantwoord gedrag.

ik ben het volmondig eens met tdehond, het cynisme hier is misplaatst. als je goed leest (ook niet altijd mijn sterkste kant, maar daarom heb ik het toch maar een paar keer herlezen) lees je een bijzonder open vraag, waar vanuit alle hoeken op kan worden geantwoord. dus van uit de verzekeringshoek, jazeker, maar ook vanuit de verantwoordelijkheid naar medeweggebruikers, zichzelf enz. en ook al zijn we 'anoniem' op het forum, dat is toch maar betrekkelijk, erik nummer zoveel draait hier al een tijdje mee en daarmee geef je jezelf en je manier van denken en doen, toch aardig bloot, je bent dus in deze omgeving wel herkenbaar, alleen niet op straat...