Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edwin7 - 23-06-2012 17:48:01
Voeding & Gezondheid

50 cent pikkerij van ah

@stacey ik heb mijn verhaal genuanceerd met mijn bericht erna, tuurlijk worden er fouten gemaakt, maar elke keer hetzelfde filiaal en dezelfde fout, neeee, en bij 90% van mijn bonnen klopt het ook altijd, dus ik wil hier niet ah bashen of zo, het gaat meestal om een bepaald filiaal van een supermarkt van verschillende merken.
dat spreekwoord "zo als de waard is vertrouwd hij zijn gasten........" heb ik al meerdere keren hier gelezen en wordt gebruikt om mensen die te kritisch zijn te wijzen dat hun denkwijze verkeerd is en te veroordelen op hun achterdochtigheid. ik zou zeggen, dit hebben wij op school geleerd, maar is dit nog van toepassing in deze tijd, of ben je zo naïef dat je alles gelooft wat er gezegd wordt en aan marketing wordt gepresenteerd, jij moet een heerlijk leven hebben zonder zorgen ;)
of leef je in een droomwereld en ontken je alles?