Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2012 11:30:09
Voeding & Gezondheid

Wie heeft slechte ervaring met underwear courlux?

Net zoals bij die andere zogenaamde gratis produkten die je ziet staan, staat er ook altijd in kleine lettertjes te lezen dat je verzendkosten moet betalen en dat je goed de voorwaarden moet lezen.
helaas zien de meeste mensen niet verder dan het woordje gratis en bestellen ze dat "gratis" produkt in de waan dat het ook echt gratis is.
ook kun je lezen dat je een lidmaatschap of abonnement aangaat zodra je dat gratis proefprodukt bestelt.

bestel het gratis welkomstpakket van underwear by courlux. in dit welkomstpakket zit een kwalitatief en zeer duurzame boxershort, active of slip. je betaalt wel €3,50 administratie- en verzendkosten. let op: lees goed de voorwaarden!

en dit zijn de voorwaarden:
* ik wil graag het welkomstpakket ontvangen met de boxershort of slip model voor slechts € 0,-* (vertegenwoordigt een waarde van € 14,90 boxershort/€ 9,95 slip) als ik mijn pakket ontvang, betaal ik slechts € 3,90 voor administratie- en verzendkosten. daarnaast word ik lid zonder verdere verplichtingen.

nadat ik heb gelezen welke voordelen ik als lid van underwear by courlux krijg, beslis ik of ik wil doorgaan met mijn lidmaatschap, inhoudend dat ik eens per 4 maanden een zending ontvang van 2 nieuwe boxershorts of slip modellen voor slechts € 11,90 of € 8,90 + administratie- en verzendkosten. zo niet, dan meld ik dat aan underwear by courlux. mocht ik meer of minder zendingen per jaar willen ontvangen, dan kan ik de periode aanpassen.

attentie! deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden! underwear by courlux behoudt zich het recht om een gelijkwaardig vervangend product te zenden alsmede de order goed te keuren.

je kunt het er natuurlijk op aan laten komen, maar ik zou het toch zo snel mogelijk betalen voordat er nog meer kosten bijkomen en dan meteen je lidmaatschap beëindigen voordat ze je nog meer troep toesturen.

groet, dirck