Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 25-06-2012 13:06:34
Auto & Vervoer

Postnl

[quote=traporgel schreef op maandag 25 jun 2012, 12:53]de post kan heel gemakkelijk weer 6 dagen per week bezorgd worden. de keerzijde is dan wel dat een brief van 1 velletjes dan van een postzegel van € 1,30 moet krijgen. en dat een pakje voortaan 12 euro gaat kosten.

of zo.
hoi traporgel, je reageert hier net als de directie van postnl. het probleem wordt bij de klant gelegd. maar juist zou men wat creatiever in het bedrijf zelf moeten worden. lagere prijzen nodigen meer uit dan hoge prijzen. de winst zit dan in het kwantum. wij wonen in zeeuws-vlaanderen waar veel post met bestelauto's wordt bezorgt. nu staan 's middags deze bestelauto's bij ons om de hoek, een stuk of 20, te verinteresten. waarom niet de autovloot tot de helft terug brengen en 's morgens de ene helft van het gebied bezorgen en 's middags de andere helft? ze werken toch met parttimers, dus daar zitten geen meerkosten in. bij mijn beste weten worden buslichtingen apart gedaan, waarom geen bussen lichten tijdens de bezorging? in andere landen doen ze dat ook. maak een brievenbus achterop elke postauto? dan breng je de brievenbusbus bij de mensen thuis voor de deur. mak het mogelijk met de post ook pakjes mee te geven als hij toch voor je deur staat. met zoveel kassa forum bezoekers moeten we toch een heleboel ideetjes op tafel kunnen leggen, als dan 1% bruikbaar is, is postnl weer heel goedkoop een stukje verder geholpen.