Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2012 14:03:33
Voeding & Gezondheid

Wie heeft slechte ervaring met underwear courlux?

Zoekster schreef op maandag 25 jun 2012, 10:25: hier moet u niets mee. ze gaan u echt niet voor de rechter slepen voor die 3 euro en die incassokosten zijn ronduit belachelijk. mocht in de voorwaarden van het proefpakketje staan dat u 3 euro portokosten voor uw rekening moet nemen, dan maakt u 3 euro over, stond er niets in de voorwaarden toen u het proefpakketje bestelde, dan doet u dat niet. u zult zien, na een paar dreigincasso's, met steeds hogere incassokosten, verstomt de zaak en hoort u er nooit meer wat van.


inderdaad. het was een proefpakket. er zaten geen kosten bij. deze zijn naderhand pas aangekomen.
en omdat de boxer niets voorstelde heb ik deze in de prullenbak gegooid.
na dit proefpakket heb ik ook niets meer gehad. dus geen lid. ik heb het incasso gebeld. en heb gevraagd om een handtekening of andere rechtsgeldig handelingen. deze hebben zij niet. maar doormiddel van ip adres gaan zij handelen. ook dit is niet rechtsgeldig. het incasso bureau legt ook de woorden in je mond. en dat is ook vervelend. volgens mijn is alleen een handtekening of een opname rechtsgeldig. kleine letters zijn er niet geweest. het was puur een proefpakket.