Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2012 17:46:19
Voeding & Gezondheid

Wie heeft slechte ervaring met underwear courlux?

Dirck schreef op maandag 25 jun 2012, 17:02: lipsi003 schreef op maandag 25 jun 2012, 15:46: lees deze forum is. dit zegt al genoeg.

http://forum.www.opgelicht.nl/viewtopic.php?t=4270

hallo lipsi003,

op dat forum heeft niemand ooit iets besteld bij dat bedrijf.

jij hebt indertijd wél iets besteld en nou gaat het erom wat er in dat mailtje stond, of wat er op de website stond bij het invullen van je gegevens.

heb je het mailtje ook bewaard?
en weet je anders de naam van de website nog waar je je bestelling moest invullen?

groet, dirck

hoi dirck
het is via een mail gekomen. daarna word je door gelinkt naar het product die je dan gratis mag uit proberen. de boxer dus. geen enkele kleine regels over verzend kosten.
naam en adres en email. en dat was het. ook geen stukken over lidmaatschap.
wat het merkwaardig was dat het incasso mijn vertelde dat ik meerdere pakketjes had gehad. dit omdat het om een lidmaatschap gaat. ik heb dus alleen de boxer gehad met geen betaling van verzend kosten. die heb ik naar een tijdje gehad. dus via mail is alles door gelinkt.
maar dat zij ik ook al tegen mousy32. deze gaf mijn ook een link. maar ook deze is nu weg. dus het bedrijf verandert steeds de link.
groeten