Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 25-06-2012 21:13:39
Vakantie & Reizen

D-reizen flexpakket amerika ten onrechte 650 euro betalen!

[quote=jaapvdham schreef op maandag 25 jun 2012, 19:28]een jaar of 20 geleden hebben we ook een keuken gekocht. nee, laat ik zeggen, we gingen keukens kijken. op een zaterdagmiddag. je voelt em al aankomen natuurlijk. we gingen mét een koopcontract de deur uit.
dat is geen verkopen meer,...dat is door je strot duwen. het was natuurlijk bij die bekende keukenzaak die onder ik weet niet hoeveel namen zaken doet.
maar goed, je zet zelf je handtekening en je hebt jezelf gewoon onder druk laten zetten. dat weten ze en dus zorgen ze voor een dichtgetimmerde situatie waar je maar moeilijk onderuit kunt komen.
onlangs weer een keuken gekocht maar nu bij ikea. daar gaat het een heel stuk prettiger al is het ieders recht die spullen niet te willen. gelukkig bestaan er ook andere goeie winkels. goed zoeken!

waar slaat dit op?
zit je niet bij de verkeerde vraag?
topic is trouwens al weer maanden oud.