Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamb - 25-06-2012 21:50:01
Auto & Vervoer

Postnl

Wanneer ze het bezorgen maakt me niet veel uit, als de dagen maar bekend zijn en de post in de goede brievenbus wordt gedaan!!!
afgelopen zaterdag was het weer raak, de 'postbode' had de straten door elkaar gehaald, dus veel post verkeerd afgeleverd en werd door iemand (die toevallig bij zijn brievenbus stond) hierop attent gemaakt. vervolgens haalde de postbode de post weer uit de buitenbussen (alleen bij deze kon dat) om ze daarna weer hopelijk goed te kunnen bezorgen. 's avonds hadden wij 3 poststukken, waarvan twee voor andere straten/personen, alleen het nummer klopte. dus hebben wij zondag maar weer voor postbode gespeeld. we alleen weten niet of andere post van ons nu ergens anders ligt..... sommige mensen zijn hier zo kwaad over, dat ze de verkeerde post liefst verscheuren.
hopeloos, en dit was zeker niet de enige keer.
dus liever minder vaak bezorgen, maar a.u.b. wel op het goede adres!!!