Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 25-06-2012 22:59:50
Vakantie & Reizen

Vakantie

[quote=donna schreef op maandag 25 jun 2012, 22:48][quote=remi schreef op woensdag 16 mei 2012, 12:03]@angelacop: wat het naar het toilet gaan had ik al mijn voorzorgsmaatregelen genomen. dat de stewardessen mij hiermee niet mogen helpen is mij bekend.

ik begrijp toch niet wat het probleem m.b.t. het toilet is. als je daarvoor voorzorgsmaatregelen genomen hebt is het toch opgelost. dan zou je zonder begeleiding kunnen reizen. ik heb gemeld wat mn voorzorgsmaatregelen zijn bij de klm en ze waren het er niet mee eens dat ik die zou gebruiken. doe ik dit wel, dan denk ik dat ik alsnog geweigerd word. ook kan de rolstoel niet in het toilet, ik kan er alleen maar voor staan dus ik denk niet dat ik kan overwippen van de stoel naar de wc. dus heb ik denk ik iemand nodig die me ermee helpt. het kan ook zijn dat het wel lukt, maar ik neem liever het zekere voor t onzekere. en voor mij is het geen probleem dat er iemand mee gaat. we gaan onze eigen gang als we in bali geland zijn. en we treffen elkaar weer, als we weer naar nederland vliegen.