Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beloperator - 27-06-2012 15:46:29
Auto & Vervoer

Postnl

Uit het aantal reacties op mijn berichtje van zondag 24 juni blijkt wel dat er veel critiek is op onze huidige postverzorger.het was inderdaad neelie smit-kroes,die de privatisering van de ptt heeft doorgevoerd.trouwens tijdens heer ministerschap zijn meer wonderlijke zaken tot stand gekomen.ik denk hierbij aan het verder uit elkaar plaatsen van trasm- en bushaltes.
over de onjuiste postbezorging valt een boek te schrijven.ik krijg (kreeg) redelijk veel post omdat ik met buitenlandse verzamelaars postzegels ruil.als een brief de mist in gaat is dat verzameltechnisch zeer vervelend.een verkeerd bezorgde brief werd door de bewoner van dat adres als geadresseerde hier onbekend naar het buitenland teruggestuurd.
op een dag verscheen er aan mijn voordeur een mij onbekende mijnheer met een aantal voor mij bestemde brieven.het bleek dat deze heer bij buren van mij,verderop in de straat tijdens hun vacantie de planten water gaf en tussen hun post mijn brieven had aangetroffen.zo zijn er uiteraard meer ervaringen.
ja,vroeger,toen konden we trots zijn op onze nationale ptt.voor de oorlog drie maal daags postbezorging,na de oorlog nog maar twee keer.inderdaad werd er op de bel gedrukt. heel vroeger was er zelfs op zondagen een bestelronde,er diende dan wel een gratis zegel bestellen op zondag naast de postzegel geplakt te worden.
het is te begrijpen dat in deze ruttige tijd van bezuinigingen en banenverlies mensen blij zijn als zij via postnl een grijpstuiver kunnen verdienen.dat laat onverlet dat postnl een goe4d aanname beleid moet voeren.
de ontslagen echte postbodes waren ook altijd een vraagbaak als je in een bepaald district een straat zocht.keurig in uniform,altijd herkenbaar.
het feit dat de ptt een ambtelijke organisatie was en van ons belastinggeld werd betaald is juist,maar gaf veel zekerheid in de postbezorging.nu gaat ons belastinggeld ook op maar meer aan bonussen.
het zou mooi zijn als de ptt weer een staatsbedrijf werd.( geldt ook voor ns)iedere naamsverandering van ons nationale postbedrijf zorgde voor slechtere service.laat de letters ptt symbool zijn voor de slogan prettige terug tocht.