Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 27-06-2012 17:53:34
Huishouden & Energie

Keuken niet leverbaar

Het hangt er vanaf of dit wordt gezien als een grote of een kleine fout van het totale product. informatie van de rijksoverheid zegt hierover:

als het product alleen een kleine fout heeft, is het niet altijd mogelijk de koopovereenkomst te laten ontbinden. u kunt de koopovereenkomst meestal wel gedeeltelijk laten ontbinden. u houdt dan het product en u krijgt een deel van uw geld terug. dit wordt ook wel prijsvermindering genoemd.

het beste is wel vanaf nu alles schriftelijk te regelen. heel irritant dat de keukenboer hier vlak voor plaatsing mee aankomt zetten, dat vertrouw ik niet.. sinds wanneer waren die stalen niet meer leverbaar, toch niet pas sinds 2 weken. dat geeft u heel weinig tijd om te handelen. zo komt het op mij over: ze wilden u met dit nieuws overvallen en u zo voor het blok zetten om door te gaan met de koop.

alvorens een letter op papier te zetten, zou u het beste bij het juridisch loket kunnen langsgaan en daar de zaak voorleggen. u kunt ook bellen, maar in dit geval lijkt het me handiger om met de koopovereenkomst langs te gaan. voor adressen van het juridisch loket klik http://www.juridischloket.nl/contact/bezoekhetjuridischloket/pages/default.aspx">hier. om daar eens naar de zaak te laten kijken en zien wat zij u in deze adviseren.