Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-06-2012 10:41:16
Huishouden & Energie

Afvoer steeds opnieuw verstopt?

Probeer eens citin ontstopper vloeibaar.

een paar jaar geleden was bij mij ook de afvoer verstopt van de wasmachine, het water kwam steeds omhoog door het buisje waar de afvoerslang in hangt bij het wegpompen van het water.
ik heb toen ook van alles geprobeerd met soda, azijn, mr. muscle gel, korrels, enz..., maar niks holp. heb het in de wastafelafvoer, doucheafvoer en wasmachineafvoer gegooid, maar niks hoor.

heb toen een half jaar later ofzo citin gekocht en dit alleen maar in de wastafelafvoer gegooid en ja hoor, eindelijk spoelde het pompwater van de wasmachine weer normaal weg zonder om de zoveel seconden weer aan het touwtje te trekken om de machine uit te zetten.

laatst kwam het water weer omhoog en heb toen weer een beetje citin in de wastafelafvoer gedaan en het water pompt nu weer normaal weg.

probeer het maar eens, het is in ieder geval niet zo duur als hg en mr.muscle enzo.

groet, dirck