Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zonnig - 28-06-2012 13:00:43
Geldzaken & Recht

Gewenste doorstroming huurwoning wordt bestraft.

Mensen van verschillende sociale klassen bij elkaar zetten werkt niet! geloof me maar. ik kan het weten want ik zit er tussen in. de huursubsidieklanten maken er maar een janboel van. veel alleenstaande moeders met kinderen, veel mensen in exotische gewaden. kinderen die tot laat op straat zwerven en gillen. de liften en andere algemene ruimtes worden vervuild en beklad. stinkende, lekkende vuilniszakken van dagen worden doodleuk in de lift gezet. folders die ze niet willen worden gewoon op de grond gemieterd etc etc. nee, daar wordt je niet blij van.

komt er nog bij dat de mensen met een koop- en vrije sector huurwoning de lagere klasse in de nek aankijkt vanwege hun wangedrag en de lagere klasse gaat op z'n achterpoten staan. je durft ze niet aan te spreken op hun gedrag want dan word je uitgescholden. kortom alleen maar onheil. geloof me dat je dan niet prettig woont.

het stoort me ook enorm dat de overheid zich wilt bemoeien waar mensen moeten wonen. wij leven in een vrij land en mijns inziens moeten mensen dat zelf beslissen. ik heb m'n hele leven gebuffeld en nu word ik daarvoor gestraft. de mensen die de kantjes ervan af lopen en zeeen van vrije tijd creeren omdat ze maar lopen te nietsnutten die krijgen als premie huursubsidie. ik vind dat zo verkeerd. ik woon in een kleine woning en betaal daarvoor de hoofdprijs en zij in een veel grotere, prachtige gesubsidieerde woning.

vindt je het gek dat hele generaties naar hun verdoemenis gaan. ze denken dat ze toch niets hoeven uit te vreten want de overheid zorgt wel voor je.

schande!