Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zonnig - 29-06-2012 09:39:04
Geldzaken & Recht

Gewenste doorstroming huurwoning wordt bestraft.

@zoekster. natuurlijk geldt hetgeen ik heb geschreven niet voor iedereen. ik ben zelf een alleenstaande moeder geweest. gelukkig heb ik altijd mijn verantwoordelijk genomen en ben ik nooit afhankelijk geweest van huursubsidie. al die subsidies en toeslagen maken dat het nu een wirwar is geworden en dat het economisch minder gaat met het land.

mijn insteek is dat mensen de tering naar de nering moeten zetten en gewoon naar hun inkomen moeten leven en niet moeten teren op de zak van de belastingbetaler. ja, ik zet het misschien een beetje hard neer maar dat is de harde werkelijkheid.

van vooroordelen is er in deze totaal geen sprake. het zijn dingen die gewoon gebeuren of je het wilt wegpoetsen of niet. en ik vind dat wij nu op een eerlijke manier naar zaken moeten kijken en de dingen moeten zeggen zoals ze zijn. niets meer en niets minder. dat is mijn insteek. sorry.