Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 29-06-2012 12:55:43
Elektronica & TV

Fotoshoot niet wat het beloofd

Misschien een vreemde vraag, maar waarom zou je een fotoshoot willen? gaat het om familiefoto's of een shoot voor bijv. een leuke kleindochter? voor de eerste optie kun je naar een gerenomeerde fotograaf in je woonplaats en voor de tweede... doe dat toch niet. het kost teveel geld en het beoogde resultaat wordt niet gehaald. de foto's zijn - zoals je schrijft - slecht en opsturen naar een modellenbureau heeft echt geen zin. die kiezen zelf de juiste meisjes uit.
onze kleindochter van 14 jaar is door een groot landelijk modellenbureau benadert, heeft een lange gratis fotoshoot gehad en is daarna ingeschreven bij dat bureau. heeft allemaal niets gekost en het meisje heeft zelf helemaal nooit iets gezien in modellenwerk. heel sportief type, poseren kan ze niet en met make-up heeft ze ook weinig. ze beschouwde het als een leuk dagje uit naar amsterdam en gaat verder met school en sport.

voor jullie vind ik het spijtig dat het een teleurstelling is geworden en goed dat je op dit forum waarschuwt voor dergelijke lieden die alleen maar valse verwachtingen wekken.