Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
butterfly1 - 29-06-2012 17:04:47
Auto & Vervoer

Gehoorapparaten

Beste westerhof,

zelf ben ik gebruiker van hoortoestellen, en ik heb ervaring met diverse winkels, ik ga niet over 1 nacht ijs, want ik kan met mijn geld overal terecht, ik ben dus nogal kritisch.
het maakt niets uit wanneer u naar een winkel gaat die ook brillen verkoopt, maar mijn ervaring is beter niet naar de landelijke ketens te gaan. beter is het om naar een onafhankelijke winkelier te gaan, daar lopen behoorlijk ervaren en gediplomeerde mensen die u zeer goed advies kunnen geven, laat de prijs niet doorslaggevend zijn, er zit wel degelijk verschil in de diverse toestellen.

voor mij is het belangrijk dat de toestellen diverse rumoerige geluiden filtert zodat ik de spraak beter kan herkennen.
maar u krijgt ruim de gelegenheid diverse toestellen te testen. denk maar eens goed na, leeft u dagelijks in een rustige situatie of bent u regelmatig in steeds wisselende omgevingen let ook op het hoorgeluid bij het telefoneren, ook hier zit verschil in, helaas ben ik daardoor gebonden aan de duurdere toestellen zoasl oticon, maar voor u kan dit wellicht anders zijn, voel u dus niet bezwaard maar probeer ze goed uit. het gaat tenslotte om met uw gehoor zo prettig mogelijk de dag door te komen toch?

veel succes ermee.