Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-06-2012 00:00:14
Winkels & Webshops

Lidl veranderd van taktiek

Timfelix schreef op vrijdag 29 jun 2012, 23:51: 1.korenwolf schreef op vrijdag 29 jun 2012, 18:51: mostertpot schreef op vrijdag 29 jun 2012, 18:29: blijkbaar hebben te veel mensen te veel tijd en te weinig fantasie; zijn ze niet in staat om een simpel antwoord te geven maar willen ze wel graag worden gehoord. slechts één persoon gaf echt antwoord op mijn vraag en de rest wil blijkbaar toch wat te zeggen hebben en neuzelen maar een eind weg, als ze maar mogen neuzelen. kassa, ik hou er mee op. het forum is zijn doel voorbijgeschoten en is nog slechts een plek om inhoudsloos de verveling te verdrijven. mij tref je hier niet meer aan.

je hebt trouwens geen vraag gesteld dus verwacht dan ook geen antwoord in dezen, dan die van ria die het roerend met je eens was: wat een topantwoord!

zou je niet eens de startpost doorlezen? daar staat toch duidelijk een vraagstelling. (je weet wel, dat stukje met dat vraagteken erachter)

ja, dit is een vraag edoch niet specifiek om in 'vraag & beantwoord', een dergelijke vraagstelling: "hoe zijn de ervaringen van de forumleden?" hoort mijn inziens thuis bij het forum 'discussies'!