Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 30-06-2012 23:10:00
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

[quote=kamphuysen schreef op zaterdag 30 jun 2012, 21:59]de redenen zijn duidelijk en mi zeer steekhoudend, namelijk; je hebt geen hond dus betaald niets, of je hebt wel een hond en je betaald.
maar dan komt de rechts ongelijkheid om de hoek kijken .vele gemeenten heffen geen hondenbelasting, en enkele gemeenten wel, er is dus sprake van rechts ongelijkheid. stel je verhuisd van het ene naar het andere dorp/stad toch wel tamelijk krom dan.

dan een heel andere kwestie die van het luister en kijkgeld..je hebt geen tv en betaald wel, of je hebt wel tv en je betaald ook.

ook toen was er de gesel van de aanbellende controleurs, die kwamen kijken of jij keek. .

ik zei dat de reden die de advocaat aanvoert, niet steekhoudend zijn........

áls je bv bezwaar maakt en je argumentatie raakt kant noch wal al zou je bezwaar feitelijk terecht zijn dan ga je geen succes boeken.

die van kijk en luistergeld snap ik niet, of heb je typefout gemaakt ?
je betaalde niet(s) als je geen tv of radio had, net als je niet betaald als geen hond hebt.

dat het per gemeente verschilt is op zich voor bezitters die wel betalen niet leuk, maar er zijn wel meer verschillen per gemeente wat betreft financiën/regelingen ed daar hebben ze tot bepaalde hoogte vrijheid in, maar of dat ook in duitsland zo speelt weet ik niet, dat kaart die duitse advocaat in elk geval niet aan voor zover ik heb gezien.

ik verwacht ook dat gemeentes die geen hondenbelasting heffen streng opruimbeleid voeren en controleren en je gelijk op de bon slingeren voor een drol en de andere wellicht weer niet en daar zijn andere heffingen die iedereen dan betaald dan weer hoger verwacht ik want geld moet linksom of rechtsom toch gewoon binnenkomen.