Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 01-07-2012 03:02:27
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Wederom een aloude discussie. hondenstront tegen kattenstront en de belastingkwestie. ik vind het bizar dat er speciale veldjes en uitlaatgebieden voor hondenbezitters zijn. dat ze bekeurd worden of speciale zakjes meenemen .

nog erger is dat dat overheden op alle niveau's geld en middelen inzetten strontoverlast van honden te voorkomen vanwege overlast.

echter dat is zinloos . er zijn uitzonderingen maar een dier moet of moet niet.

iedereen dit leeft eet stront gebruikt als voedingsbodem voor gewassen.zelfs veganisten kunnen niet eten zonder stront van dieren.

tot slot niemand vind het plezierig dat op je geplaveide stoepje een drol te vinden van andermans hond. en ligt ie er zonder afzender kun je nog altijd aangifte doen en via dna de dader vinden met advocaat.

allergie van huismijt. niet te bestrijden wordt veroorzaakt door de uitwerpselen van deze beestjes. en er zijn miljarden dagelijks in ieders bed hoe schoon je ook bent.