Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jolijn nr.2
jolijn nr.2 - 01-07-2012 12:57:05
Garantie & Verzekeringen

Vgz

Vlgs de site van vgz sturen ze zelfs twee aanmaningen

in de aanmaning is een uiterste datum opgenomen waarop het verschuldigde bedrag op onze rekening moet zijn bijgeschreven. het is belangrijk dat u op tijd betaalt. hiermee voorkomt u een volgende aanmaning en de bijbehorende extra kosten.

bij een tweede aanmaning brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening. na een derde aanmaning zullen wij de vordering overdragen aan een incassobureau. de bijkomende incassokosten en de verschuldigde wettelijke rente zijn dan voor uw rekening.

communiceer schriftelijk (mail) met zowel vgz als het incassobureau. uiteraard is het niet meer dan normaal dat er een kopie factuur of iets dergelijks bij de brief van het incassobureau zit; je mag weten waarvoor je dient te betalen.

(google evt. ook op incassokosten, check de hoogte van deze kosten.)