Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-07-2012 16:38:37
Winkels & Webshops

Valse beschuldiging van supermarkt de plus

Waarom verdenkt men u van het stelen van een rol zegels? het is echt niet abnormaal dat mensen eerst een aantal zegelboekjes vol sparen en ze in één keer inleveren. je ziet dit met name vlak voor de vakantie nogal eens. dit is absoluut geen bewijs dat u heeft gefraudeerd of gestolen.
ik denk dat de plusmarkt overtuigende bewijzen tegen u zal moeten hebben, en ik vraag me af of dit mogelijk is aan de hand van zegelboekjes!
dat men u grof behandeld heeft is niet in het voordeel van plus, en als ik u was zou ik eerst het onderzoek afwachten; op dit moment loopt dat onderzoek nog en zou ik geen (voorbarige) stappen ondernemen!
als blijkt dat u onschuldig bent en men u verkeerd heeft behandeld en beoordeeld, zou ik van de supermarkt niet alleen excuses verlangen, maar ook een schadeloosstelling. verder zou ik er mijn boodschappen niet meer willen doen, maar daarover beslist u natuurlijk zelf.
ik wens u sterkte bij de oplossing van deze vervelende kwestie!