Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-07-2012 23:17:58
Winkels & Webshops

Valse beschuldiging van supermarkt de plus

Beste hanny55:

het is goed dat u iets meer heeft verteld omtrent de gang van zaken bij de plusmarkt m.b.t. uw spaarzegelboekjes. ik vind het jammer voor u dat er reakties gegeven zijn waarbij er min of meer aan uw integriteit wordt getwijfeld.
ook al begrijpen we misschien niet direct wat nou precies de redenen zijn geweest voor uw aanhouding en de beledigende manier van optreden naar u toe door de manager, het geeft niemand het recht om een oordeel uit te spreken voordat de kwestie is opgelost.
u schrijft dat u al 15 jaar klant bent bij deze supermarkt, en daarom is het des te onbegrijpelijker dat men u zó heeft behandeld!
weet u ook hoe lang deze manager al bij deze supermarkt werkt? niet dat dit bepalend is voor hoe hij met klanten om hoort te gaan, maar als hij al langer bij deze plusmarkt werkt, zou hij u toch ook moeten kennen en weten dat u te vertrouwen bent?

al met al is het een hele nare ervaring voor u en ik hoop dat er van de kant van de plusmarkt naar u toe een reaktie komt. als ze inzien dat ze fout zitten, horen ze u te rehabiliteren. als een reaktie uitblijft, zou ik zéker overwegen om aangifte te doen wegens smaad. uw goede naam is aangetast. dit hoeft u niet te nemen!

veel succes en sterkte gewenst!