Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 02-07-2012 13:38:25
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

[quote=gabriele schreef op maandag 2 jul 2012, 13:15]woon hier 23 jaar nooit honden belasting betaalt toen moesten gemeentes nodig fuseren en ja nu moeten we opeens wel betalen ,maar het begint al goed er was eenpad waar het toegelaten was voor honden !!!! dan een bruggetje wat eerst voor koeien werd gebruikt om naar weiland te gaan zo lang ligt het er al ,en ja opeens weg !!!!! nu moeten we over een druk bereden dijk met onze honden lopen met gevaar voor eigen leven gaan we de andere kant op ,lopen we door een woon wijk wat die bewoners ook niet zo fijn vinden ! er was een oud voetbalveld leuk voor de honden konden ze droogrennen als ze in de lek gezwommen hadden ,ja weg er mee tennisveld met gebouw er op zetten ,gevolg??? ja honden rennen daar jaren heen en ligt er opeens een tennis veld dus je weet wat er ebeurd ? juist honden rennen er heen sinds ik betaal als minder plekken voor de honden ook hier zijn er mensen die dus niet betalen ook met rechten van de mens en daar wordt nog niks mee gedaan onder tussen betaal ik al 2 jaar 18,60 per maand voor mijn honden ! terwijl een ander niet betaalt !! dit vind ik dus oneerlijk!!,ik ben 72 en voor mij zijn het mijn maatjes ,voor kinderen krijg je geld toe en die gooien alle rotsooi op straat en in slootjes ! maar daar mag je niks over zeggen !!! drollen ruim ik op ,maar sinds we het hier moeten betalen liggen er wel op straat wat voorheen niet zo was paarden lopen hier ook op straat want manege is hier ook dus resultaat is bekend hoezo edele dieren ?? kakken waar ze lopen !!! ruimt niemand op!

u moet een beklag in dienen bij de nationale ombudsman..wegens het schenden van uw reeds lang verworven rechten, en tegen de willekeur van gemeenten om maar te doen wat hen uitkomt. het is te schandalig voor woorden wat ze u en anderen daarmee aandoen.