Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 02-07-2012 17:33:57
Auto & Vervoer

Gehoorapparaten

Beste vrouw 1944,

even ingaande op de tussengevoegde teksten.
vrouw 1944: onzin er zijn ook toestellen met tips of iho
mijn reactie daarna was ook:
het is belangrijk wat het verlies van uw gehoor is, dit wordt altijd aangegeven met db ( decibel). hoe kunt u het beste hoortoestel wat bij u en uw gehoorverlies past aanschaffen.

vrouw 1944: deze verzekering heb ik ook genomen bij schcoonenberg en is zijn geld meer dan waard,omdat je ook verzekerd bent voor verlies en diefstal en kosteloze vervanging bij reparatie.
een reactie hierop:
vorige bewaarde hoortoestellen zijn goed om te gebruiken als vervanging en kosteloos bij reparatie, tevens heeft iedere audicien uitleentoestellen als service. veelal gekregen door inlevering bij een nieuw hoortoestel(len).

daarbij heb je mogelijk al een verzekering waarbij deze ook de dekking geeft voor hoortoestellen, uiteraard wel vooraf nagaan of dit ook zo is.
dan nog een belangrijk gegeven, op het moment dat men besluit de 5 jaar garantie verzerking erbij te kopen, vervallen de 2 jaar fabrieksgarantie.

vrouw 1944: als je bv de ziekte van meniere hebt is het adviseren een duurder toestel juist,bovendien heeft zo'n toestel meerdere programma's dus meer comfort.dat is met auto's ed ook zo met gehoorstellen niet anders.
een reactie hierop: dat is onjuist, hoewel ik respecteer dat u er zeer tevreden over bent en dat is uw goed recht. miniere is een afschuwelijke aandoening in het evenwichtsorgaan en veroorzaakt nare verschijnselen, die net als hyperacusis, die beiden uiterst gevoelig zijn voor harde geluiden. toch daarvoor is niet persé een duur hoortoestel nodig, die instelling is te regelen met ieder goedkoop en duurder hoortoestel. het luxe zit hem in de afstandbedieningdie voor ... vooral ouderen die voor het eerst te maken krijgen met de voor hen lastig te vinden "kleine`knopjes`. en wat de audicien er aan wilt verdienen, er is enkele maanden geleden nog een uitzending op de tv uitgerbreid aandacht aan besteed, met medewerking van de nvvs ( nederlandse vereninging voor slechthorenden)

vrouw 1944: wat een achterdocht tegenover de verkopende audicien
reactie: persoonlijk noem ik het voorzichtig zijn en vragen om transparantie van de audicien, helaas is die er nog steeds niet. terwijl als men een wasmachine of auto gaat kopen o.i.d. verwacht men ook de voordelen, nadelen en de prijs van eht produkt te zien, wat niet zo vanzelfspreken is op het gebied van hoortoestellen.
ps mogelijk is het programma van kassa of radar terug te vinden, overtuig uzelf over het wel en wee van audiciens. helaas moeten de goede onder de kwade lijden, want die zijn er absoluut ook.

een laatste gegeven, ik las dat vrouw 1944 een oticon hoortoestel draagt, die draag ik ook...de hoortoestellen oticon xp.


m.vr.gr.,
ineke l.