Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 02-07-2012 21:17:51
Auto & Vervoer

Gehoorapparaten

Beste westerhof,

bij deze geef ik u een link van de hoorwijzer, http://www.hoorwijzer.nl/
hier kunt u veel informatie lezen, u ziet op de beginpagina een link staan met de naam "hoorwijzer-match" hier kunt u uw audiogram invullen, en daarbij kunt u verder kijken wat en welk hoortoestel bij dat gehoorverlies past.

het is een onderdeel van de nvvs in samenwerking met audiciens die transparantie van audiciens belangrijk vinden en gelijktijdig ook de service van audiciens volgen i.s.m. de consumentebond.

in 2008 was er al eerder een onderzoek i.s.m. tros radar, bij deze de link waarover u dat kunt lezen: http://www.hoorwijzer.nl/specialisten/ontwikkelingen/ontwikkelingen/kwaliteitsverschillen-tussen-audiciens.html

bij deze de link waarin blijkt dat een zelfde hoortoestel grote prijs verschillen kunnen hebben en de reden daarvan: http://www.hoorwijzer.nl/vraagbaak/veelgestelde-vragen/veelgestelde-vragen/prijsverschillen-zelfde-toestel.html

hopend kunt u hier de antwoorden vinden op uw vragen, toch u mag ze natuurlijk ook hier op het forum stellen.

m.vr.gr.,
ineke l.