Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2012 23:31:33
Geldzaken & Recht

Sticting voor geldbeheer en bewindsvoering

Avond theo sprong dat ligt in de buurt van boxmeer maar ze zitten door heel nederland met filialen want zelf woon ik in de buurt van maastricht en hier in beek hebben ze ook een kantoor.
dus als je meer over hun wilt weten en of ze bij jullie in de buurt een kantoor hebben zou je misschien eens naar het hoofdkantoor bellen en vragen wat ze voor je kunnen doen.
hun telefoonnummer van het hoofdkantoor is :tel.: 0485 572422
en hun internetsite is : http://www.kroezenbewind.nl/
maar de bewindvoerder wat alles voor ons regelt zegt zelf ook 9 van de 10 personen komen in de problemen en het is niks waar je je voor hoeft te schamen
want nu zit hij er goed voor maar wie weet over een paar jaar.
en ook de bankafschriften zijn de orginelen van de rabobank en geen copy`s zo als bij de meeste bewindvoerderskantoren want een vriend van me zit in brunssum bij een bewindvoerder en die krijgt een zelf gemaakte afschrift van inkomsten en uitgaven en zo iets vertrouw ik al niet.
ik hoop echt dat je geholpen kunt worden.
groetjes giel