Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-07-2012 10:43:57
Geldzaken & Recht

Actie vriendenloterij misleidend

"ik heb zojuist opgezegd, maar wat krijg ik te horen: dat ik vanaf augustus niet meer meespeel met de loterij! maar dat was niet zo met mij besproken. nu moet ik dus voor 2 loten een maand betalen. wat een misleiding!"


"ik heb zojuist opgezegd"! u moet wel een redelijke termijn aanhouden voor het opzeggen, eigenlijk de zelfde dag nog of een dag daarna direct opzeggen en niet wachten tot 3 juli 2012!

het is van de vriendenloterij geen misleiding, het is uw eigen naïviteit en stommitijd/blunder/flater dat u niet direct destijds heeft opgezegd en dat valt (viel) de vriendenloterij niets te verwijten in dezen. uw verantwoordelijkheid!

"gratis loten!" ook aan "gratis loten" kleeft het addertje onder het gras: in de hoop dat u doorgaat met de vriendenloterij na de promotie. hebzucht zonder kosten!