Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 03-07-2012 21:58:18
Auto & Vervoer

Gehoorapparaten

[quote=vr1944 schreef op maandag 2 jul 2012, 21:40]ik hoef geen gelijk te hebben,maar schoonenberg is prima optie,waar ts 2 maanden vrijblijvend apparatuur kan uitproberen alvorens tot de koop over te gaan.de verzekering is geen extra garantie maar extra service welke is te lezen op haar site en ik beweer nergens dat je 7 jaar garantie hebt,mijn 3 jaar oude toestel is gratis gerepareerd.kortom ik word als veeleisende klant prima geholpen bij deze firma

helaas begint u elke keer weer opnieuw met de zelfde of andere al beschreven feiten te verdraaien of foutief te herhalen.
ts of ieder andere klant heeft bij elke audicien het recht om de hoortoestellen minimaal 6 tot 8 weken uit te proberen, zonder enige verplichting al wordt er (soms terecht) wel een borg gevraagd.
natuurlijk is de verzekering geen service, het zijn betaalde diensten die u vooraf heeft betaald. waarvan vele aspecten al betaalt worden door de zorgverzekeraar, zoals slangetjes, het opnieuw instellen van het hoortoestel. ook dit heb ik eerder al beschreven waar u telkens weer verdraaid op terug komt.
bij aanschaf van een hoortoestel, heeft de klant altijd 2 jaar fabrieksgarantie. wanneer u via de audicien een verzekering koopt, welke altijd de duur van 5 jaar is, vervalt altijd de 2 jaar
fabrieksgarantie.

ps. lees a.u.b. uw gegevens en de kleine letters over die extra verzekering. daar heeft u waarschijnlijk geen overzicht bij, wat er allemaal (extra) verzekerd is. zo ja, dan verzoek ik u vriendelijk deze hier te plaatsen, al is het om ts en mij te overtuigen van wat u probeert te beweren.