Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2012 11:47:14
Auto & Vervoer

Fietsband

Wat een vieze oplichter. afvalstoffenheffing behoort gewoon tot de bedrijfskosten, en wordt via de gemeentelijke belastingen betaald. daar hoeft de klant niet nog eens apart voor te betalen.

alles bij elkaar, als hij inderdaad een nieuwe binnen-en buitenband heeft geplaatst, mag het best 35 euro kosten, maar meer ook beslist niet. die fietsenmaker, beun de haas, mag wat mij betreft, hier met naam en toenaam genoemd worden.

vorige week was ik nog bij een fietsenmaker. deze telde voor het plakken van een binnenband van de fiets van een collega 12,50, inclusief arbeidsloon (dat is bij veel fietsenmakers 10 euro per 10 minuten). als de band moest worden vervangen, rekende hij 21,50, en als er een buitenband bij moest komen kwam er 15 euro bij, maar was ie sneller klaar, dus dan kostte het 35 euro.

schaamteloos om daar 185 euro voor te tellen. dit betaalde ik zelf in april voor een grote beurt aan mijn snorbrommer. inclusief het vervangen van een binnen- en buitenband, inclusief een nieuwe bougie, vervangen van de accu, en nog wat kleine dingen. werkplaatstarief was 60 euro. de monteur had er een uur aan gewerkt.